Welkom! Leuk dat je de weg naar onze webshop gevonden hebt.

 

Ik ben Isaline, 32 jaar, mama van Pepijn (5) en Kato (2) en verloofd met Pieter-Jan.

Mijn passie voor het creëren met siliconen kralen is 4 jaar geleden begonnen tijdens mijn eerste zwangerschap. Samen met haken en macramé was dat mijn favoriete ontspanning en tijdverdrijf toen ik al vroeg in de zwangerschap moest stoppen met werken. 

Ik kreeg steeds vaker de vraag van familie, vrienden en collega's of ik een kraamcadeautje kon maken voor hen. De speenkoorden en bijtringen waren zo populair dat ik besloot om mij er verder in te verdiepen en uiteindelijk de stap durfde te zetten naar een webshop. 

De duurzaamheid en veiligheid van het gebruikte materiaal vind ik heel erg belangrijk. Daarom wordt alles ingekocht bij Europese gecertificeerde groothandels. Onze siliconen kralen en producten voldoen  aan alle Europese normen  op het vlak van veiligheid. Ook de speenkoorden worden gemaakt volgens de specifieke veiligheidsnormen.

Onze droom en doel is om een mooie en duurzame giftshop voor jong en oud te worden, wat je nu zeker al kan zien aan de keuze van ons assortiment.  Naast de gepersonaliseerde speenkoorden en bijtringen vind je ook andere kleine cadeautjes terug op onze webshop.  Dit zijn producten waar wij 100% achter staan en waarop we dus trots zijn deze te kunnen aanbieden aan jullie. We hopen ons assortiment snel te kunnen uitbreiden en jullie met meer nieuwe en vooral duurzame producten te laten kennismaken. 

Zit je trouwens met een idee voor een gepersonaliseerde speenkoord of bijtring, maar vind je in het aanbod niet wat je wil? Twijfel dan niet om contact op te nemen en we bekijken dan samen met jullie wat mogelijk is.